Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Bir Deniz Hikayesi Zeynep Karakteri Kimdir Gerçek Adı Begüm Birgören Kimdir

Bir Deniz Hikayesi Zeynep Karakteri Kimdir Gerçek Adı  Begüm Birgören Kimdir,Bir Deniz Hikayesi Zeynep kimdir gerçek ismi,Bir Deniz Hikayesi Zeynep begüm birgören hangi dizilerde oynadı biyografisi instagram twitter hesabı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Deniz Hikayesi karakterlerinden Zeynep Kimdir  Gerçek Adı nedir dizirehberi.org olarak sizin için derledik.

Deniz’in annesidir. Ailesin itirazlarına rağmen Hakan’la evlenir. Sonradan babasının iş ortağı Semih ile evlenmiştir ve babasının holdinginde çalışmaktadır. Deniz’in hayatta olduğundan haberi yoktur.

Ayşe Begüm Birgören (d. 20 Eylül 1982; Istanbul, Türkiye), Türk dizi ve sinema filmi oyuncusu.

13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı. Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunudur.Kadir Has Üniversitesi'nde Film ve Drama yüksek lisansı yapmaktadır.

Filmografi (Vikipedi)

  • Bir Deniz Hikayesi (2015) - Zeynep
  • Göl Zamanı (film) (2013)
  • Kendime İyi Bak (film) (2013)
  • Kaçak (dizi) (2013)
  • Ağır Roman Yeni Dünya (2012)
  • Türkan (2011)
  • Ömre Bedel (2009) - Ömür
  • Ali'nin Sekiz Günü (2008) - Zeynep
  • Mert ile Gert (2008) - Nazlı
  • Nokta (2008)
  • Karayılan (2007) - Elvan
  • Kırık Kanatlar (2006) - Ayşe
  • Sen Ne Dilersen (2005) - Genç Eleni
  • Seher Vakti (2005) - Melike
  • Arapsaçı (2004)
  • Mavi Kolye (2003) - Nil
  • Pilli Bebek (2003) - Olcay
  • Beşibiryerde (2002)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]